Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra US bildele. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og US bildele.

 
Dokumentation og vejledning:

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra US bildele. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fraUS bildele side, er denne af vejledende art.

 

Leveringstidspunkt og transport:

Levering af varer fra US bildele anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker ved afhentning efter aftale eller forsendelse med Post Danmark, og leveringstiden er 1 – 2 dage, såfremt varen er på lager. Varerne bliver afsendt efter modtaget betaling.

Risikoen for varerne:

Risikoen for varer købt iUS bildele overgår til dig som køber på leveringstidspunktet.

 

Reklamation:

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fraUS bildele skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig.

Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til US bildele. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest et år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, US bildele har stillet dig i udsigt.

 

Pris og betaling:

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via bankoverførsel eller MobilePay. Alle priser i butikken – på usdele.dk – er inkl. 25 % moms. Varerne bliver sendt så snart betalingen er modtaget.

 

Fortrydelsesret:

US bildele yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. DOG IKKE PÅ SKAFFEVARER.

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Det understreges at den returnerede skal være i ubrudt emballage og varen sendes tilbage EFTER forudgående aftale.

Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen ligeledes eventuel fragt ved levering. Varens pris inkl. moms bliver herefter refunderet. Vi refunderer og tager ikke skaffevarer retur.